Wie zijn wij?

Dutch Renewergy is een coöperatie die bestaat uit een professioneel team van verduurzamers. “Wij zetten ons in om de energietransitie van schaarse fossiele brandstoffen naar het actief gebruik van duurzame energiebronnen te realiseren. We stimuleren de productie en opslag van duurzame, hernieuwbare energie (o.a. zonne-, wind- en bodemenergie) om een bijdrage te leveren aan een groene toekomst.”

Door onze persoonlijke benadering en innovatieve oplossingen hebben we een brede groep trouwe opdrachtgevers om ons heen verzameld. Onze opdrachtgevers bestaan uit onder andere gebouweigenaren, ontwikkelaars, vastgoedmanagers, beheerders en installateurs. Wij zijn uw ideale gesprekspartner op dit gebied. We nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

 

Wat doen wij?

drijvende panelen texel

De ontwikkelingen in de markt voor duurzame energie zijn volop in beweging. Ons ervaren team volgt de ontwikkelingen op de voet. “We ondersteunen eigenaren van zowel commerciële als publieke gebouwen bij de realisatie van hun duurzaamheidsdoelstellingen.” We hebben een scherp oog voor creatieve en innovatieve oplossingen. Bijvoorbeeld op het gebied van zonne-energie opwekkingssystemen (PV-installaties). Wij begrijpen wat het is om duurzaam te ondernemen en hebben een uitgebreid netwerk van onafhankelijke partijen waar wij mee samen werken.

 

Wat bieden we u?

We bieden volledige ontzorging en een totaaloplossing aan onze opdrachtgevers. We hebben veel ervaring met het aanvragen van subsidie en het verkrijgen van de financiering die nodig is om te kunnen investeren. We werken samen met partners die duurzaam ondernemen in hun DNA hebben zitten. “We adviseren, ontwerpen, financieren en realiseren de opwekking van hernieuwbare energie voor en door gebouweigenaren in Nederland. En bieden technische, financiële en juridische oplossingen.” Om de oplossing nog aantrekkelijker te maken vragen we ook de SDE+ subsidie aan. Al deze activiteiten,inclusief de exploitatie van de PV-installatie, bieden wij aan in de vorm van een ESCo.

Om het voor u makkelijk te maken regelen we het gehele traject van A tot Z.
Zodat u straks kunt genieten van de zon!

Met Dutch Renewergy kiest u voor vakkundige adviseurs met uitgebreide ervaring. Uiteindelijk maken we samen met onze opdrachtgevers de commerciële vertaalslag voor de eigenaren en gebruikers van de gebouwen. Met een Green deal lossen wij het split-incentive dilemma voor u op. Deze combinatie maakt dat innovatieve verduurzamingsvraagstukken ook werkelijk worden uitgevoerd.

 

Wilt u met ons kennismaken?

Bent u benieuwd wat Dutch Renewergy voor u kan betekenen? “Ons team staat voor u klaar.” Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op via het contactformulier of per telefoon: +31 (0)20 205 11 10. We horen graag van u.