Project beschrijving

448 zonnepanelen voor Zonnedak Straman

Dutch Renewergy realiseert in augustus 2018 Zonnedak Straman: een zonnedak van 448 zonnepanelen op het dak van het HNK Amsterdam Zuid Oost aan de Burgemeester Stramanweg 102-108 in Amsterdam van gebouweigenaar NSI. Voor de financiering van het zonnestroomsysteem bundelt Dutch Renewergy de krachten met ZonnepanelenDelen. Door de benodigde financiering van € 179.000 via dit platform te crowdfunden kunnen huishoudens, bedrijven en andere geïnteresseerden meedelen in de zon. Van den Pol Elektrotechniek verzorgt de bouw en is tijdens de looptijd van de overeenkomst verantwoordelijk voor het onderhoud van het zonnestroomsysteem.

HNK Amsterdam Zuid Oost biedt variërende vergaderruimtes, kant-en-klaar en zelf in te richten kantoorruimtes en flexplekken in een inspirerende omgeving. Het kantoor ligt vlakbij de op- en afrit van de snelweg A2. De gebouwen zijn uitstekend te bereiken met de fiets, de auto en met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich tal van bedrijven en winkels (o.a. de Villa Arena, de Amsterdam Arena, de Ziggo Dome en winkelcentrum de “Amsterdamse Poort”).

Dutch Renewergy ontwerpt, bouwt, financiert, onderhoudt en exploiteert het zonnestroomsysteem voor een periode van 16 jaar. Wij ontzorgen de gebouweigenaar volledig bij de aanleg en exploitatie van het zonnestroomsysteem.

Project Details:

  • Datum: Zomer 2018
  • Relatie: NSI | ZonnepanelenDelen
  • Omvang: 448 zonnepanelen | 134.400 Wp
  • Website: Zonnepanelendelen.nl