Zonnedak Burgemeester Stramanweg 102-108, Amsterdam

Ontwikkeling, realisatie en exploitatie zonnedak Burgemeester Stramanweg 102-108, Amsterdam met 448 zonnepanelen op basis van een ESCo gedurende 16 jaar.

Project details

Locatie
  • Burgemeester Stramanweg 102-108, Amsterdam
Geleverde diensten

Wilt u meer weten over Zonnedak Burgemeester Stramanweg 102-108, Amsterdam? Neem contact op met Otto Meerstadt.

Otto Meerstadt

Jurist en Directiesecretaris

Direct contact opnemen

Dutch Renewergy realiseert in augustus 2018 Zonnedak Straman: een zonnedak van 448 zonnepanelen op het dak van het HNK Amsterdam Zuid Oost aan de Burgemeester Stramanweg 102-108 in Amsterdam van gebouweigenaar NSI. Voor de financiering van het zonnestroomsysteem bundelt Dutch Renerwergy de krachten met ZonnepanelenDelen. Door de benodigde financiering van € 179.000 via dit platform te crowdfunden kunnen huishoudens, bedrijven en andere geïnteresseerden meedelen in de zon. Van den Pol Elektrotechniek verzorgt de bouw en is tijdens de looptijd van de overeenkomst verantwoordelijk voor het onderhoud van het zonnestroomsysteem.

HNK Amsterdam Zuid Oost biedt variërende vergaderruimtes, kant-en-klaar en zelf in te richten kantoorruimtes en flexplekken in een inspirerende omgeving. Het kantoor ligt vlakbij de op- en afrit van de snelweg A2. De gebouwen zijn uitstekend te bereiken met de fiets, de auto en met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich tal van bedrijven en winkels (o.a. de Villa Arena, de Amsterdam Arena, de Ziggo Dome en winkelcentrum de “Amsterdamse Poort”).

Zonne-energie

Zonnige toekomst: onbezorgd zonnestroom oogsten van eigen dak!

Ons professionele team helpt vastgoedeigenaren met grote daken bij het ontwikkelen, financieren, plaatsen en exploiteren van zonnestroomsystemen. Door duurzaam te ondernemen en zonne-energie op uw dak op te wekken, draagt u bij aan een energieneutrale samenleving, verhoogt u de waarde van uw vastgoed en helpt u een duurzame toekomst te realiseren.

 

Gerelateerde projecten

Gerelateerde projecten
IMG_0006
Zonnedak Anthony Fokkerweg 1, Amsterdam

Zonne-energie

DCIM100MEDIADJI_0346.JPG
Zonnedak Planetarium, Amsterdam

Zonne-energie

170830 Hettenheuvel 37-39_Amsterdam_Voorzijde
Zonnedak Hettenheuvel I. Amsterdam

Zonne-energie