Zonnedak Planetarium Amsterdam

Ontwikkeling, realisatie en exploitatie zonnedak Planetarium Amsterdam met 246 zonnepanelen op basis van een ESCo gedurende 16 jaar.

Project details

Locatie
  • Kromwijkdreef 11, Amsterdam-Zuidoost
Geleverde diensten

Wilt u meer weten over Zonnedak Planetarium, Amsterdam? Neem contact op met Otto Meerstadt.

Otto Meerstadt

Jurist en Directiesecretaris

Direct contact opnemen

Op het dak van het Planetarium in Amsterdam Zuidoost is door Dutch Renewergy begin 2017 een zonnepark van 246 zonnepanelen gerealiseerd. Dutch Renewergy heeft hierbij haar krachten gebundeld met ZonnepanelenDelen. De benodigde financiering van € 73.350,- is in een recordtijd van iets meer dan één uur voor 100% via ZonnepanelenDelen gecrowdfund.

Dutch Renewergy ontzorgt de gebouweigenaar volledig bij de aanleg en exploitatie van het zonnestroomsysteem. Wij ontwikkelen, financieren, plaatsen, exploiteren, verzekeren en onderhouden het zonnestroomsysteem tijdens de looptijd van tenminste 15 jaar. Door slim gebruik te maken van een ESCo heeft Dutch Renewergy de hoogte van de huur van het zonnestroomsysteem kunnen realiseren binnen de besparing op de grijze energie. Zonne-energie levert een aantal voordelen op voor de gebouweigenaar. Een voorbeeld hiervan is dat de gebouweigenaar op deze manier bijdraagt aan minder CO2-uitstoot. Ook wordt de gebouweigenaar minder afhankelijk van het gebruik en de prijsfluctuaties van fossiele brandstoffen.

Zonne-energie

Zonnige toekomst: onbezorgd zonnestroom oogsten van eigen dak!

Ons professionele team helpt vastgoedeigenaren met grote daken bij het ontwikkelen, financieren, plaatsen en exploiteren van zonnestroomsystemen. Door duurzaam te ondernemen en zonne-energie op uw dak op te wekken, draagt u bij aan een energieneutrale samenleving, verhoogt u de waarde van uw vastgoed en helpt u een duurzame toekomst te realiseren.

 

Gerelateerde projecten

Gerelateerde projecten
IMG_0006
Zonnedak Anthony Fokkerweg 1, Amsterdam

Zonne-energie

170830 Hettenheuvel 37-39_Amsterdam_Voorzijde
Zonnedak Hettenheuvel I. Amsterdam

Zonne-energie

Hettenheuvelweg 41-43 Amsterdam_Vooraanzicht dichtbij_WEB
Zonnedak Hettenheuvel II. Amsterdam

Zonne-energie