Zonnedak Van Diemenstraat 20-200, Amsterdam

Ontwikkeling, realisatie en exploitatie zonnedak Van Diemenstraat 20-200, Amsterdam met 385 zonnepanelen op basis van een ESCo gedurende 16 jaar.

Project details

Locatie
  • Van Diemenstraat 20-200, Amsterdam
Geleverde diensten

Wilt u meer weten over Zonnedak Van Diemenstraat 20-200, Amsterdam? Neem contact op met Otto Meerstadt.

Otto Meerstadt

Jurist en Directiesecretaris

Direct contact opnemen

Dutch Renewergy heeft in maart 2018 in Amsterdam op het dak van het gebouw HNK Amsterdam Houthavens “Koningin Emma” een zonnestroomsysteem van 385 zonnepanelen gerealiseerd.

Dutch Renewergy ontzorgt gebouweigenaar NSI volledig bij de aanleg en exploitatie van het zonnestroomsysteem. Wij ontwikkelen, financieren, plaatsen, exploiteren, en onderhouden het zonnestroomsysteem tijdens de looptijd van ten minste 16 jaar. Door slim gebruik te maken van een ESCo heeft Dutch Renewergy de hoogte van de huur van het zonnestroomsysteem bijna geheel kunnen realiseren binnen de besparing op de grijze energie. Gebouweigenaar NSI heeft hierdoor wel alle voordelen van het gebruik van het zonnestroomsysteem, terwijl NSI nagenoeg geen kosten heeft.

Zonne-energie levert een aantal voordelen op voor de gebouweigenaar. Zo draagt de gebouweigenaar bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Ook wordt de gebouweigenaar minder afhankelijk van het gebruik en de prijsfluctuaties van fossiele brandstoffen.

Zonne-energie

Zonnige toekomst: onbezorgd zonnestroom oogsten van eigen dak!

Ons professionele team helpt vastgoedeigenaren met grote daken bij het ontwikkelen, financieren, plaatsen en exploiteren van zonnestroomsystemen. Door duurzaam te ondernemen en zonne-energie op uw dak op te wekken, draagt u bij aan een energieneutrale samenleving, verhoogt u de waarde van uw vastgoed en helpt u een duurzame toekomst te realiseren.

 

Gerelateerde projecten

Gerelateerde projecten
IMG_0006
Zonnedak Anthony Fokkerweg 1, Amsterdam

Zonne-energie

DCIM100MEDIADJI_0346.JPG
Zonnedak Planetarium, Amsterdam

Zonne-energie

170830 Hettenheuvel 37-39_Amsterdam_Voorzijde
Zonnedak Hettenheuvel I. Amsterdam

Zonne-energie